ktoś korzysta z s10 ? jak wrażenia?
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Gość
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisktoś korzysta z s10 ? jak wrażenia?
Komentarz
-
Gość
Mój ostatnio kupiony telefon za 140 zł jest rewelacyjny i niczego innego mi nie trza. Użytkownik lat 41. :-)
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisMój ostatnio kupiony telefon za 140 zł jest rewelacyjny i niczego innego mi nie trza. Użytkownik lat 41. :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpis
Moja żona ma zwykłą Nokię z klawiszami, nawet nie pamiętam jaki to model. Ale ma z 10-12 lat. Wciąż jej używa, bo baterię musi ładować raz na tydzień(?). Fajnie byłoby, gdyby smartfon za 500-600zł wytrzymywałby bez ładowania tak ze dwa dni...
a z cywilizowanych (w sensie wyglądu), to xiaomi redmi note 5 przy próbach używania go jako zwykłego telefonu + odrobina netu/poczty - 2-3 dni zrobi bez problemów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patryk23 Zobacz wpisPotwierdzam RN 5 do normalnego użytkowania wytrzymuje 4 dni Plusem i zarazem minusem jest rozmiar bo 6 cali to klocek .
MZ w obecnych cenach z Chin to większe killery niż xiaomi, sprawdzony osobiście i naprawdę fajny s2 za 130USD: https://www.banggood.com/SHARP-AQUOS-S2C10-Global-Version-5_5-Inch-FHD-NFC-Android-8_0-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-630-Octa-Core-2_2GHz-4G-Smartphone-p-1442887.html
s3 za 140USD: https://www.banggood.com/SHARP-AQUOS...-p-1445753.htm a przesyłka chroniąca przed Matką Boską Vatowską kosztuje poniżej 1USD
Komentarz
-
-
Gość
A czemu nadal robią aparaty foto w rogu? Przeca to zawsze łatwiej złapać palca na zdjęciu przy takiej konfiguracji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisA czemu nadal robią aparaty foto w rogu? Przeca to zawsze łatwiej złapać palca na zdjęciu przy takiej konfiguracji.
z drugiej strony w obliczu czytnika linii papilarnych w osi symetrii, to aparat gdzieś "nie w linii" jest nienajgorszym pomysłem - w takim s8 ciągle smarowałem palcem obiektyw próbując odblokować
ps. widzę, że link do s3 nie działa - zjadło mi "l" na końcu, teraz się porawię: https://www.banggood.com/SHARP-AQUOS...p-1445753.html
Komentarz
-
-
Samsung Galaxy S9 Plus 64GB Odblokowany. Kup starszą, ale solidną Samsung Galaxy S9 Plus w cenie detalicznej. Ta transakcja dotyczy modelu 64 GB, ale można łatwo zwiększyć pamięć masową za pomocą karty MicroSD do 400 GB. Testowałem, instalując niektóre aplikacje i gry ze sklepu apknite i działa bezproblemowo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shok Zobacz wpisS9 samsung telefon ma rok a bateria trzyma już tylko kilka godzin. Brak możliwości nagrywania rozmów. Ogólnie po przejsciu z Iphonów miałem wszystkie modele. Stwierdzam, że samsung to słaby telefon.
plusy gniazdo na słuchawki i karta pamięci. Wiecej plusów nie widzę.
Jest za duży moim zdaniem (s7edge był ciut krótszy i ciut szerszy co dla mnie na plus) ale przesiąść się na s9 bym się nie przesiadł.
Sporo ludzi mówiło, że nie ma praktycznie żadnej różnicy między 8 a 9 i szkoda na to siana.
Za to podobno s10 już robi robotę szczególnie jeśli chodzi o baterię.
Ale czy warto za to dać 4 tysie? To tylko telefon, który za rok już będzie przestarzały
Raz się skusiłem na flagowca zaraz po tym jak pojawił się na rynku, więcej tego błędu nie poczynię.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Gość
Ciekawe jak bardzo telefon za 4 tysie poprawia jakosc zycia w porownaniu do takiego za 150 (jaki ja mam)? No i co to szkodzi, ze jest przestarzaly? Czlowiek tez jest przestarzaly po (powiedzmy) czterdziestce, a jakos bezproblemowo funkcjonuje. ;-)
Komentarz
-
shok rodzinnie przesiadamy się na Xiaomi, w rodzinie mamy bodajże 6 różnych modeli tego producenta i złego słowa powiedzieć nie mogę. Użytkujemy je od około trzech lat. Doszliśmy do wniosku, że jak dla zwykłego użytkownika różnicy nie widać to po co przepłacać Póki co odpukać, zero problemów. Z tego co pamiętam (mówię o modelach z niższej) półki m.in.:
Xiaomi Mi8 Lite; Redmi Note 6 Pro; Redmi 6; Redmi 4xWirus -> 136 KM 310 Nm
https://forum.octaviaclub.pl/forum/m...kombi-by-szere
Komentarz
-
-
dwie uwagi:
- rozmiar - obecnie praktycznie same patelnie, kompaktowy jest jedynie mi 9 se, który jednak wyjeżdża poza budżet - może być ważne dla osoby chcącej przesiąść się z ip5s
- z tanich xiaomi jest aktualnie mi a3, ale przestrzegam osoby z wrażliwymi oczyma: ten sprzęt przy średnim i niskim poziomie jasności potrafi spowodować natychmiastowy ból głowy i oczu z powodu zbyt niskiej częstotliwości "mrugania" (PWM dimming) - w testach narzekają na rozdzielczość HD, ale to nie jest akurat problem. Ja swojego po tygodniu odesłałem do sprzedawcy. Jakby co - nie kupujcie stacjonarnie, by w razie co mieć możliwość zwrotu. W salonie nie sposób tego przetestować - oświetlenie sklepów jest b. mocne i telefonu używa się na jasności bliskiej max, gdzie problem nie występuje
jeśli rozmiar nie robi różnicy, to w budżecie śmiało polecaj redmi note 8/8t
Komentarz
-
Komentarz